<< Лот 42 - MANDRUZZATO - ...   Лот 44 - FONTANA ARTE ... >>

Лот 43 - Auction 38

результат:
150,00 EUR
Все предложения:
1


MANDRUZZATO - MURANO

Faceted blue ashtray, 1960 circa
Sommerso glass, 7 x 12 x 12 cmОферты

Статус лота:
Аукцион закрыт