<< Лот 12 - PINO CAPPUGI ...   Лот 14 - MEO CARBONE ... >>

Лот 13 - E-Live Auction 51

результат:
2.000,00 EUR
Все предложения:
2


PINO CAPPUGI
Siena, 1943

Tramonto a Roma
Oil on canvas, 120 x 70 cmОферты

Статус лота:
Аукцион закрыт