<< Лот 71 - SIMONA SARTI ...   Лот 73 - PLACIDO ... >>

Лот 72 - E-Live Auction 51

результат:
1.000,00 EUR
Все предложения:
1


SIMONA SARTI e ELISABETTA PIU
Roma, 1956 e Cagliari, 1957

In continuità, 2014
Mixed media on jute fabric, 130 x 180 cmОферты

Статус лота:
Аукцион закрыт