<< Лот 5 - DI LORENZOXIX ...   Лот 7 - ANONYMOUS ... >>

Лот 6 - Auction 71DI LORENZO
XIX - XX Century

The marriage
Gouache on paper, 20 x 26,5 cmОферты

Статус лота:
Аукцион закрыт